Fika i magasinsmiljö på Kaffemagasinet i Leksand

Vi har förvandlat ett hundra år gammalt magasin till en helt ny mötesplats för fikasugna. I en mysig och rustik miljö, där gammalt blandas med nytt, erbjuder vi goda drycker, bakverk och smårätter.
Caféet finns mitt i Leksand, nära järnvägsstationen - titta in på en fika i väntan på tåget, under shoppingturen, promenaden eller cykelturen. 

Kaffe med karaktär
Bönorna till kaffet mals precis innan bryggning på caféet för att behålla så mycket arom och smak som möjligt. Vi letade efter ett ekologiskt kaffe av hög kvalitet och valet föll på Lidingö Rosteris Fairtrade-märkta bönor som handplockats på små familjegårdar runt om i världen.

Sundare sötsaker
Här på Kaffemagasinet bakar vi allt själva och använder i första hand ekologiska och närproducerade råvaror. Hos oss hittar du alltid en mix av traditionella, trendiga och hälsosamma bakverk. Utbudet varieras efter säsong och vår inspiration för dagen.

Ekologisk glass
Under sommaren har vi Sänkdalens glass hos oss.

Hungrig på mer?
Då rekommenderar vi en matig macka eller en fräsch sallad. Perfekt till lunch eller som mättande mellanmål.

Köp med dig hem
Kaffe, te, choklad, muggar... Kika i Kaffemagasinets hyllor med produkter. Kanske hittar du något att köpa med dig hem eller en present till en vän?

Varmt välkommen!